sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Rakkautta ja reisiä

Satuin törmäämään erääseen paljon esillä olleeseen blogitekstiin, jossa taas voimakkain sanankääntein arvosteltiin fitnessiä lajina ja sen parissa olevia ihmisiä. Teksti laittoi minut miettimään, että miksi ihmeessä näemme niin paljon vaivaa toisten tekemisistä? Miksi ihmeessä me ei keskitytä niihin omiin juttuihin, jotka tekevät meidät onnellisiksi ja tehdä niitä täysillä, niin täysillä kuin itse haluamme. Samalla voimme antaa muiden tehdä heille iloa tuottavia asioita, tukea heitä heidän omissa ja heille tärkeissä jutuissa. Jutuissa, mitkä tekevät heidät onnellisiksi. Nämä kaksi asiaa eivät ole ristiriidassa toistensa kanssa!

Miettikää millainen maailma olisi, jos kunnioittaisimme toisiamme, hyväksyisimme toisemme sellaisina kuin olemme, hymyilisimme toisillemme, olisimme toisillemme ystävällisiä, kuuntelisimme ja kannustaisimme toisiamme. Niin, ja sitten se vaikein. Tehtäisiin nämä samat jutut myös itsellemme.





Välidieetti on lähtenyt mukavasti käyntiin. Huomenna käyn ensimmäisen kerran kurkkaamassa painon, joten numeroista tykkäävät joutuvat odottamaan seuraavaan kertaan :) Nälkä on muutaman kerran päässyt vaivaamaan, mutta muuten kaikki sujuu loistavasti, samoin kuin ennen dieettiä. Ateriarytmistä pidetään kiinni, kaikki ruoat on tarkkaan laskettu ja mietitty, eväät kulkevat mukana kaikkialla.  Minulta kysellään usein, että miten selviän ystävien ja sukulaisten ihmettelystä, kun elämäni on niin "rajoittunutta" tämän harrastuksen vuoksi. Itse en kauheasti mitään ihmettelyä ole edes huomannut ja uskon sen johtuvan omasta suhtautumisestani asiaan. Minun elämäni on tällaista. En itse pidä sitä mitenkään erikoisena tai rajoitettuna ja sen vuoksi eivät muutkaan.

Moni on kysellyt tämän hetken kalorimääriä. Tällä viikolla päivittäinen energiansaanti on reilu 2000kcal ja ensi viikkoon todennäköisesti lähdetään samoilla luvuilla.





Treenit sujuvat yhtä mallikkaasti kuin ennenkin. Tässä vaiheessa ei miinuskalorit vielä treeneissä tunnu, joten uskalsin innostua kokeilemaan rajojani etukyykyssä. Innostun aina välillä voimailemaan, koska haluaisin olla paitsi lihaksikas, myös voimakas :)


                                          
                                                  Neljäs sarja menossa, 4x85kg. Kevyttä :)


Mulla etureidet ei kyllä kauheasti treeneissä tarvitsisi erityishuomioita, sillä ne ovat aina vastanneet hyvin treeniin. Tuntuu, että kaikki jalkaliikkeet menevät etureisille, jollen keskity kunnolla. Välillä olenkin sitä mieltä, että nyt loppui niiden treenaaminen vallan, kun ovat jo niin isot, mutta seuraavana päivänä olen jo eri mieltä :) Sitten kun kuvassa näkyvä määrä jää lavalle, olen tyytyväinen, ehkä ;)


                                               





Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! Hymyilkää, olkaa ihania itsellenne ja toisillenne!

-Ringa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti